Stravarka

Dobrodošli na moj blog! Ovo je blog posvećen tajanstvenoj Bosni i Hercegovini, njenim čudesnim ljudima i pojavama. Također posjetite: www.magic.bosnianforum.com www.tana.bosnianforum.com


11.12.2009.

Vidovita Sabaha

 

Rođena u Sandžaku od oca Turčina i majke pravoslavke, poznata vidovnjakinja Sabaha od malih nogu upućena je u tajne ezoterije. Svojevrstan dar nasljedila je od nane, takođe vidovnjakinje, koja ju je godinama pripremala da postane moćan bijeli mag.

-Sretna sam što sam mnoge ljude uspijela da iščupam iz kandži zla. Zahvaljujući mojim ritualima, mnogi su ponovo uspostavili porodičnu harmoniju, vratili voljenu osobu, dobili potomstvo ili ostvarili napredak u poslu. Da bi nekom pomogla, dovoljna  mi je njegova slika. Rituale obično izvodim uveče – palim svijeće i čitam molitve a ponekad koristim i naučenu vodu i zapise. Sve zavisi od toga o kakvoj se magiji radi, objašnjava Sabaha i dodaje da se prvi rezultati mogu očekivati već nakon sedam dana.

-Radim i salijevanje olova, figurice uvijek tačno ukažu na uzrok problema. Nikada ne idem protiv Allaha, pa ako je problem sudbinske prirode, kažem osobi da joj ne mogu pomoći, ističe ona.

 Sabaha je poznata po svom uspijehu u rješavanju ljubavnih problema, a kada je riječ o emocijama i vezama, zaista je nepogrešiva: tačno zna kada će neka osoba da stane na „ludi kamen“.

-Ako neko ne može da nađe životnog saputnika, a već je zašao u godine, najvjerovatnije je riječ o sihiru koji može da se otkloni, a već nakon mjesec dana sve kreće nabolje. Ponekad mi dođu zaljubljeni da im vidim da li su suđeni jedno drugom. Uvijek iskreno kažem ako im ne vidim zajednički život i nafaku i savjetujem ih da uživaju u ljubavi dok traje. Nikada ne pristajem na to da im ritualima „sredim“ da zauvijek ostanu zajedno jer je to već u vlasti crne magije, izričita je Sabaha, koja je poznata i po tome što pomaže u rješavanju sudskih sporova.

-U staklenu posudu sa vodom stavim končić iz majice osobi kojoj se radi ritual. Po njegovom kretanju vidim kako će se stvari odvijati na sudu, pa u skladu sa tim izvodim određene radnje kako bi mu pomogla, priča Sabaha i dodaje da za tu priliku u zlatu izrađuje talismane, koji su se pokazali naročito dobrim u slučaju sporova oko nasljedstva.

Zadatak joj je, kako kaže, da otkriva sudbinu, spaja rastavljene, rješava poslovne i sudske probleme, te izrađuje talismane za zaštitu i napredak.

Svi zaintresirani mogu da kontaktiraju sa Sabahom putem telefona:

Austrija: 0699 194 192 54

Iz drugih zemalja: +43 699 194 192 54

Stravarka
<< 12/2009 >>
nedponutosricetpetsub
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
2728293031