Stravarka

Dobrodošli na moj blog! Ovo je blog posvećen tajanstvenoj Bosni i Hercegovini, njenim čudesnim ljudima i pojavama. Također posjetite: www.magic.bosnianforum.com www.tana.bosnianforum.com


12.12.2009.

Selim Ljuljanović

 

Prije dvije godine, u prelijepoj vili u jednom kalifornijskom gradu odvijala se prava drama, koju su pokušavali da riješe brojni parapsiholozi. Naime, tu je živjela djevojka opsjednuta džinom, koji je svakodnevno pravio dar-mar po kući. Jedini čovjek koji je uspio da iziđa na kraj sa zlim džinom, naše je gore list – parapsiholog iz Podgorice Selim Ljuljanović. U svojoj bogatoj praksi izvodio je mnoga iscjeliteljska čuda po čemu je postao poznat ne samo kod nas nego i u svijetu.

Selim kaže da su nakon slučaja egzorcizma o njemu pisali mnogi američki mediji.

 

-Priča je veoma interesantna i poučna. Naime, novi vlasnici vile izbacili su sve stvari, a ostavili su samo krevet koji se dopao njihovoj kćerki i ona je poželjela da na njemu spava. Nisu ni znali da su zadržali veliko zlo, jer je taj krevet ranije korišten za neke satanističke obrede. Nedugo potom, počele su da se dešavaju neobične stvari. Djevojka je prvo pričala kako stalno sanja da vodi ljubav sa jednim prelijepim mladićem. Međutim, problem je nastao kada je počela da dovodi svog dečka. Kako bi dečko ušao, tako bi sa zidova počele da padaju slike, a stvari su se pomjerale same od sebe. Neka nevidljiva sila napadala je tog mladića, čak i fizički. Kad su pozvali policiju, pozornici su bili nemoćni i posavjetovali su vlasnike da potraže pomoć nekog egzorciste, priča Ljuljanović i dodaje da je to za njega bilo neponovljivo iskustvo. Dovama iz Kur'ana istjerao je demona iz kuće, a na kraju je specijalnim ritualima zaštitio kuću kako se zlo ne bi vratilo.

 

 

                                       Sve moći crne magije

 

 Ljujanović objašnjava da ne može svako da bude duhovni iscjelitelj i da za to čovjek treba da bude predodređen.

 

-Rođen sam u znaku Ribe s podznakom u Lavu, što mi je dalo jake predispozicije da budem to što jesam. Teologiju sam završio u Prištini, a potom sam diplomirao psihologiju u Sarajevu. No, žeđ za znanjem odvela me u Milano gdje sam 1982. godine na Institutu za alternativnu medicinu dobio diplomu parapsihologa da bi mogao da se bavim ovim poslom. Danas sam suradnik mnogih klinika za duševne bolesti u Njemačkoj, Francuskoj i Americi. Najčešće je riječ o ludilu koje je posljedica magije. I tamošnji doktori svjesni su činjenice da se to lijekovima ne može liječiti.

 

Selim je posebno ponosan na činjenicu da je u svijetu priznat kao ekspert za liječenje neuroza, psihoza, depresije i shizofrenije. Poznati podgorički parapsiholog tvrdi da je Bog ostavio samo dvije stvari bez lijeka – starost i smrt, a sve ostalo može da se izliječi molitvama iz Kur'ana.

 

-Naš organizam sastoji se iz dvanaest energetskih centara. Preko čula primamo pozitivnu i negativnu energiju. A, Allah je rekao da je dužnost svakog čovjeka da u sebi pronađe nešto lijepo da ga vodi kroz život. Moj zadatak je da molitvama pomognem čovjeku da izbaci iz sebe svako zlo i ngativnu energiju jer jedino tako može da živi u blagostanju. Prva stvar koju uradim osobi koja mi se obrati za pomoć jeste da mu uspostavim energetsku ravnotežu, koju radim čišćenjem čakri, što je klasičan bioenergetski tretman. Nakon toga, čitanjem molitvih iz Kur'ana te čakre punim pozitivnom energijom, kazuje Selim, čija s emetoda pokazala veoma uspješnom.

 

 

                                 Lijek u vodi

 

Selim za svaku čakru izgovara određenu molitvu, koju uči navodu, jer je to prema islamskoj duhovnoj medicini najmoćnija metoda.

 

-Kada proučim vodu, dajem je pacijentu da je popije. Nema boljeg lijeka od toga. Naime, molitve su balans za takozvani treći energetski centar koji daje organima potrebnu vitalnost. A odsustvo te energije donosi bolest. Dobar iscjelitelj mora da bude odličan poznavalac anatomije čovjeka, jer svaki loš potez može da napravi kalvariju u organizmu, priča Selim Ljuljanović.

 

Svi koji su zainteresirani za kontakt sa parapsihologom iz Podgorice, mogu da ga nazovu na ovaj broj: 00387 65 382 088.

Stravarka
<< 12/2009 >>
nedponutosricetpetsub
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
2728293031