Stravarka

Dobrodošli na moj blog! Ovo je blog posvećen tajanstvenoj Bosni i Hercegovini, njenim čudesnim ljudima i pojavama. Također posjetite: www.magic.bosnianforum.com www.tana.bosnianforum.com


01.01.2010.

Čudesna Bahrija

 

Svoje sposobnosti dugo je krila i od same sebe, izbjegavajući pompu i javnost, što od straha da nije na „krivom putu“ što zbog činjenice da nadriljekara ima na svakom ćošku. Ipak, zahvaljujući ljudima, prvenstveno svojim susjedima iz sarajevskog naselja Dobrinja, kojima je ova žena neobičnog dara uspjela riješiti mnoge zdravstvene tegobe, priča se raširila, dobar glas se pročuo. O svom uplivu u jedan novi svijet i susretima sa „dobrima“, Bahrija je po prvi put odlučila progovoriti za naš magazin. Evo kako je sve počelo.

 

-Bilo je to prije sedam godina u Baru, lučkom mjestu u Crnoj Gori, odakle vodim porijeklo. Pokušavala sam iznaći najbolji mogući način da pomažem jetimima, djeci bez roditelja, pa sam klanjala istiharu namaz s nijetom da doznam koji bi to mogao biti način. Nedugo zatim, u snu mi je došlo; vidim ja sebe kako stojim na obali Crvene plaže u blizini Sutomora i skupljam pijesak i kamenje – priča Bahrija. Nije prošlo dugo od tog sna, a naša je sagovornica počela kućnu radinost – izradu ramova optočenih  pijeskom, kamenjem, sedefom...

 

-Nije to neka posebna umjetnost; u ramove uklapam levhe i potražnja je, vjerujte, veća od proizvodnje – kazuje Bahrija dok rukom pokazuje mnoštvo ručno napravljenih radova na koje već kupci čekaju u dalekoj Saudijskoj Arabiji.

Međutim, otkriva nam u nastavku našeg razgovora, kako je zahvaljujući iskrenom nijetu da pomogne čovječanstvu, dobila dar od Boga – zadivljujuću bioenergiju i sposobnost da pomoću desne ruke skenira svaki organizam preciznije od bilo kojeg rentgen aparata.

 

-To se desilo prije tri godine. Usnila sam čudan san u kojem se pojavio golobrad mladić u zelenom odijelu. Mi vjernici ga zovemo „dobri“. Rasjekao mi je u snu desnu ruku i u nju nešto ugradio, rekavši: „Ovo je oružje koje će ti trebati u borbi na ovom svijetu“.

Prošlo je od tog sna i godinu dana, kada je naša sagovornica osjetila da joj se desna ruka oduzima i koči. Brojni neurokirurzi nisu mogli ustanoviti o čemu je riječ, pa je Bahrija opet klanjala istiharu.

 

-Mislila sam tada, Bože dragi, kako ću raditi, kako abdest uzimati bez ruke. A onda se se opet snovi zaredali. U njima je dolazio „mentor“ koji mi je davao upute kako da iskoristim to oružje ugrađeno u ruku – prisjeća se neobičnih snova Bahrija.

 

Zahvaljujući instrukcijama iz snova, danas je Bahrija kadra detektovati, a potom i izlječiti mnoga oboljenja. Ipak, naglašava da ona nije ta koja liječi, niti želi da joj pripisuju nadnaravna svojstva.

 

-Bog je taj koji liječi, i bez njegove volje mi nismo u stanju ni trepnuti, a kamoli šta drugo. Zato je svetogrđe ljudskim likovima pripisivati bilo kakve moći. Ja sam samo posrednik, kategorična je Bahrija.

Također, ova neobična žena kojoj se za vrijeme bioenegetskih tretmana dlanovi počnu presijavati bojom zlata, ističe kako je zahvaljujući svom daru osposobljena da prepozna sihir, ogramu i druge oblike negativne energije, ali ističe kako te „tegobe“ ne liječi.

 

-Džini i šejtani pripadaju puno nižoj sferi od one u kojoj se ja nalazim, pa sa tim nemam niti želim imati nikakva iskustva!

 

Ako imate problema sa očnim bolestima (čak i sljepilo), oboljenja kostiju, bilo kakvo kožno ili traumatsko psihičko oboljenje kao i probleme sa plućima javite se Bahriji – 062 823 983

Stravarka
<< 01/2010 >>
nedponutosricetpetsub
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31