Stravarka

Dobrodošli na moj blog! Ovo je blog posvećen tajanstvenoj Bosni i Hercegovini, njenim čudesnim ljudima i pojavama. Također posjetite: www.magic.bosnianforum.com www.tana.bosnianforum.com


27.07.2010.

Vidovita Rabija iz Doboja

Rabija, osmogodišnja djevojčica iz Doboja, zna da može vidjeti drugačije, vidjeti ono što drugi ne mogu, vidjeti više. Još je djevojčica, ne zna kako da to iskaže. U ruke joj dolaze ciganske karte. Posmatrajući ih, dobila je i svoje prve vizije. Nisu to bile obične slike, već živi događaji iz budućnosti osobe koja sjedi tu do nje.... Od tih prvih vizija do danas protekle su godine. Djevojčica Rabija izrasla je u pravu vidovnjakinju, heroja i borca za čovjekovo dobro.

-Gledanje budućnosti je svojevrsna tradiciji u mojoj familiji. Sve što znam, uglavnom sam naučila od svoje nane, željela je Rabija odmah naglasiti da nije slučajno u ovom poslu.

Karte su njen život. One je ispunjavaju. A, kako i ne bi kada su joj donijele toliko dobra, kada su pomogle da sreću nađu hiljade napaćenih ljudi. Karte joj kazuju sve. Rabija će samo upitati za vaše ime i prezime, i put u tajne i misterije vašega života počinje.

-Onda ja razbacim karte u pet polja. Bacam ih tri puta. Iz prvog bacanja saznajem šta osoba misli, koliko čvrsto stoji na zemlji, njenu prošlost. Drugo bacanje donosi informacije o sadašnjosti, a u trećem vidim budućnost, jasnu sliku ljubavi, vjenčanja, poslova i svega drugog. Dakle, vidim sve i uvijek je bilo onako kako ja pročitam iz karti - kategorična je Rabija.

Ova priznata vidovnjakinja i iscjeliteljka posebnu mistiku daje jednoj karti. Oko nje je stvorila čvrsti bedem poštivanja. Zove je "Božije oko".

-To je karta koja uništava negativnost ukoliko se pokaže na početku gledanja. Međutim, ako se pojavi na kraju gledanja, onda to znači da je čovjek kojem gledam pod utjecajem crne magije, kazuje i dolazi do onog dijela priče kojem se posvećuje sa još većim žarom. Iscjelivanje od crne magije njena je posebna vještina.

Poznata je po iscjeljenju, ne samo zbog toga što se bavi tim, nego prvenstveno zbog fascinantni rezultatat koje postiže.

-Meni moje karte kada ih otvorim daju dijagnostiku. Ukoliko je osoba pod sihirom, odmah saznam. Onda sam tu da pružim pomoć i da crnu magiju uništim uz pomoć Časnog Kur'ana. Osobi učim pet dana, za to vrijeme pravim zapise koje također sastavljam iz Kur'ana. Izrađujem ih od akšama do jacije.

Tvrdi da pomaže i onima koji su zagrizli u porok alkohola. Na njihovom liječenju radi i po nekoliko mjeseci. Kaže, alkohol odbija duhovno iscjelivanje.

-Neophodno za izlječenje je da se čovjek pridržava mojih uputa. Bolesnik treba aktivno da učestvuje. Tokom duhovnih tretmana ponekad se desi da se džin javi iz čovjeka. Ali, ja ga brzo savladam i džini iz tih osoba izlaze na povraćanje, očito naviknuta na ovakve scene Rabija priča bez imalo ustručavanja.

Na karju razgovora pomenula je i nekoliko najčešćih simptoma crne magije:

-To su bol u grudima, čovjek otežano diše, bolestan je a ljekari mu ne mogu pomoći, ili ima rasulo u familiji, nemir i svađe u kući, probleme na poslu, preko noći doživljava poslovne krahove....

Kontakt telefon sa vidovitom Rabijom na +387 (0)66 877 584 - Doboj BiH

Stravarka
<< 07/2010 >>
nedponutosricetpetsub
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031